fredag 25 november 2011

Bokbloggsjerka v.47

"Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som jag kallar för 'Bokbloggsjerka'"

Veckans fråga lyder:
Vilka bokrelaterade julklappar vill du helst se under granen i år?
Jag önskar mig inga böcker då jag har över hundra olästa hemma (resultatet av att jobba i en bokhandel). Men om man tänker på ordet bokrelaterade julklappar, i benämningen relaterade till böcker, så skulle jag gärna vilja ha en filt, teer så att man kan mysa till lässtunderna. Kanske vore det på en plats med en ny bokhylla också, men det får förmodligen inte plats under granen, och det är även tveksamt om den får plats hemma hos mig.

Hur som helst så ska jag njuta av julen med oinslagna böcker.

6 kommentarer:

 1. Filt och teer var verkligen en mysig idé att önska sig :)

  SvaraRadera
 2. Jag har också hur många olästa som helst men önskar mig ändå. Med visst dåligt samvete;-)

  SvaraRadera
 3. Ja, bokrelaterad behöver ju inte betyda böcker. Det finns så mycket annat som har med böcker att göra. Själv skulle jag önska mig ett större rum att ha böckerna i, eller i alla fall ett bättre, utan massa dörrar, fönster och underliga hörn. Om jag kunde...

  SvaraRadera
 4. Vad härligt att arbeta på en bokhandel och ha så många olästa böcker hemma! Lyxigt!

  SvaraRadera
 5. Svar till Vargnatts bokhylla: Ja, då kan man verkligen kura ihop sig med en bra bok och bara njuta. :)

  Svar till Lotten: Haha, jo men man kan ju aldrig få för många böcker (egentligen) :P :)

  Svar till Monika: Du får köpa en stor gran så du får plats med ett större rum under granen :P Det där med platsbrist är jobbigt...

  Svar till Boklusen: Ja det är extremt lyxigt och härligt att jobba på en bokhandel, att vara omgiven av böcker och prata böcker är inte helfel :P :)

  SvaraRadera
 6. Jo du... För mycket böcker kan man aldrig få! Själv önskar jag mig böcker, böcker och böcker. Förresten nämnde jag böcker?

  SvaraRadera